FRAGT OG LEVERING.
 
Alle ordrer bliver ekspederet og afsendt indenfor 2-4 hverdage.
 
Levering med GLS. 
 
Fri fragt v. køb over 1000 Kr.
Uden omdeling  49 kr. pr. ordre.
Med omdeling 69 kr. pr. ordre.
 
Prisen gælder kun for ordrer leveret i Danmark.
Ønsker du levering udenfor Danmark, kan det også lade sig gøre mod merpris.
 

Handelsbetingelser

 Handelsbetingelser for amanda-m.dk. For privatkunder.

 

1. Køb hos amanda-m.dk

På amanda-m.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Købet gælder i det øjeblik, du som kunde bestiller varer fra amanda-m.dk. Leveringstiden er 2-4 dage. Varerne sendes så vidt muligt samme dag, som vi modtager ordren.

2. Priser og fragt ved salg i Danmark.

Alle priser er inkl 25% moms. Fragten i Danmark er 49 Kr. uden omdeling (til Pakkeshop) og 69 Kr. med omdeling.              

Men fri levering ved køb over 1000 Kr.

Alle ordrer bliver ekspederet og afsendt indenfor 2-4 hverdage.

Levering med GLS

Prisen gælder kun for ordrer leveret i Danmark. Ønsker du levering udenfor Danmark, kan det også lade sige gøre mod merpris. Venligst kontakt os for en pris. Leveringstid ifølge GLS (Normalt 1-2 hverdage for pakker).

Der er også mulighed for, at afhente varerne i butikken (6070 Christiansfeld). Vælg blot "afhentning i butikken" under levering. Har du spørgsmål eller er i tvivl? er du altid velkommen til at kontakte os. 

3. Salg generelt.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestilingspris. Afhentningsvarer fasktureres til den aktuelle pris på bestillingstispunktet og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. Afbestilling.

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling. Så kontakt os hurtigst muligt på tlf. 32 21 11 12. Eller send os en mail på butik@amanda-m.dk mærket "Afbestilling" og ordre nr. fremgå i mailen.

Afbestillingen skal ske indenfor 2 timer efter bestillingen er foretaget.

5. Ordrebekræftelse.

amanda-m.dk sender en kopi af ordrebekæftelsen med din varer.

6.Betalingsmuligheder.

Der kan betales med Paypal eller Bankoverførsel. Varerne bliver dog først afsendt, når betalingen er modtaget.

7. Fortrydelsesret.

14 dages fuldreturret, dette gælder dog KUN ved handel på webshoppen. Gælder ikke i den fysiske butik amanda-m. (6070 Christiansfeld) der bliver der givet Tilgodebevis eller byttes til anden varer.

Fortrydelsretten gælder fra den dag du har modtaget varen. Fortrydelsretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi.

Varer der retuneres skal ledsages af faktura og leveres uden omkostninger for amanda-m.dk. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til følgende adresse: amanda-m.dk Lindegade 23 6070 Christiansfeld.

Hvis du fortryder dit køb, for du pengene tilbage på varerne ved overførsel til bankkonto, når vi har fået varerne retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Du får pengene indenfor 2-5 hverdage. Eneste omkostning du har, når du fortryder er portoen for at sende varen tilbage til os. Varer som retuneres uden betalt fragt eller porto afvises af amanda-m.dk.

8. Reklamationsret.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles amanda-m.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Kunden kan reklamere ved at returnere varen pr. post på vores adresse: amanda-m Lindegade 23 6070 Christiansfeld. Er reklamationen berettiget refundere vi naturligvis dine "rimelige" fragtomkostninger. Når du retunere varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til amanda-m.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

Varer der retuneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af amanda-m.dk

9. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl:

Ved kundens retunering af defekte eller forkerte varer til amanda-m.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden, amanda-m.dk forbeholder sig retten til at opkræve forsendelsomkostninger pr. efterkrav. Varer bør retuneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det relamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi evt. fejlmeddelse på produktet.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

10. Forsvarlig retunering.

Alle produkter, der returneres til amanda-m.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. amanda-m.dk anbefaler, at varen retuneres via GLS eller Post DK og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i deres systemer og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til amanda-m.dk. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine omkostninger.

Er du i tvivl? Så er du meget velkommen til at kontakte op på mail butik@amanda.m-dk eller tlf. 32 21 11 12.

11. Persondatapolitik:

For at kunne indgå aftale med os på amanda-m.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Direktøren fra amanda-m.dk /Diana Larsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den data ansvarlige på amanda-m.dk er Diana Larsen.

12. Logstatistik:

Vi bruger en logstatistik på amanda-m.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billed af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere amanda-m.dk.

amanda-m.dk - Lindegade 23 - 6070 Christiansfeld - tlf. 32 21 11 12 - butik@amanda-m.dk - CVR 38574841

Alle priser er i DKK inkl moms.

amanda-m.dk | CVR: 38574841 | Lindegade 23, 6070 Christiansfeld - Danmark | Tlf.: 32 21 11 12 | butik@amanda-m.dk